Revenge is sweet

A councillor in Wales had a home with a beautiful view of the mountains, until a new neighbour purchased the land below his house and built a new home.

The view was somewhat obscured, and the councillor was unhappy.

Bent on revenge, the councillor was delighted to discover that the house had been built a few inches higher than approved. He demanded that this be remedied.

The new neighbour had to spend a good deal of time and money altering the roof line. While he was doing this, he decided to add in some extra vents on the side of the building:





Interesting design, eh? What does that do to your view,Mr Snitchy?






The Local Authority has said the vents can stay since there is "no planning law referring to shutter design".

6 comments:

The Last Of The Few said...

Excellent.
Just plain common sense.
At last a local authority acting within the rules efficiently as well.

Oleuanna said...

Applauds..

CllrTim said...

It's in Utah. Not Wales.

http://www.snopes.com/photos/risque/ventcover.asp

JuliaM said...

Just fantastic....

Barking said...

That arsehole deserved this wonderful improvement to his view! A few extra inches he didn't want to have to look at every day!

Cloyingly sanctimonious said...

I'm gay, I'm gay, on a very important day....